Handsker og halstørklæder til mænd

Selv om handsker og tørklæder ofte ses som tilbehør til kvinder, kan de faktisk også være ret stilfulde og praktiske for mænd. 

Handsker kan holde dine hænder varme i de kolde måneder og beskytte dem mod de kolde vejr. De kan også tilføje et strejf af stil til dit outfit. Tørklæder kan også holde dig varm og kan bruges som et mode tilbehør.

Hvad passer til dig?

Der findes mange forskellige stilarter af handsker og tørklæder til mænd. Du kan vælge mellem klassiske læderhandsker som giver dit outfit stil og er gode til at holde hænderne tørre, og du kan vælge et mere varmeregulerende materiale som uld. Tørklæder findes i mange forskellige farver, mønstre og stoffer. Du kan vælge et tørklæde, der passer til din jakke eller frakke, eller du kan vælge et tørklæde, der står i kontrast til dit outfit.

Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Bemærk at vi hos Intimo benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.