Egtved

Hos Intimo finder du et bredt udvalg af lækre sokker fra Egtved. Egtved sokker kommer i utrolig mange variationer, så det er op til dig, hvad dit behov er. Har du behov for en strømpe med støtte omkring hælen, som strammer op om din fod? Eller har du mere behov for en let strømpe, som hverken strammer i elastik eller tå? Der findes en Egtved strømpe til ethvert formål.

Strømper er blevet et statement, og du kan derfor lade din personlighed skinne igennem ved hjælp af dine Egtved strømper. Med et utal af flotte og kreative designs, er det blot at finde din favorit!

Egtved
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Vigtigheden i et godt par strømper

Sokker og strømper er ikke blot en ligegyldig nødvendighed længere. Det er blevet lige så vigtigt, som din t-shirt, dine bukser eller din skjorte. Dine sokker skal have de samme vigtige funktioner, som resten af dit outfit, for at gøre din dag behagelig. Det handler ikke længere bare om at få varmet fødderne, men derimod om langt mere end det. Egtved sokker kommer derfor også i mere end blot bomuld, nemlig bambus og uld.

Strømper fra Egtved i bambus og uld

Bambus er et godt materiale, da det er utrolig blødt og åndbart, samt fordi det sørger for både at tilføre komfort og nedsætte lugtgener markant. På den måde føles det dejligt om fødderne, og du behøver ikke at frygte at smide skoene efter en lang dag. Derudover er brug af bambus i tekstil også blevet populært, da bambusplanten kan vokse uden brug af pesticider. Med en bambusstrømpe er du derfor både komfortabel og miljøbevidst på samme tid.

Uldsokker fra Egtved er et super valg i koldere tider, og giver, på samme måde som bambussen, en rigtig god åndbarhed. Ulden kan optage mere fugt fra dine fødder, og kan derfor bæres længere uden samme lugtgener, som en bomuldsstrømpe ville kunne give. Egtved uldsokker er derfor en rigtig god investering til dig, som arbejder i koldere klima, og som ønsker både varme og lugtfrie fødder.