Lange underbukser til kvinder

Lange underbukser har ét primært formål: at holde dig varm på en kold dag. Det gælder uanset om du skal på skiferie, på vandretur eller bare ud at gå en tur i de kolde vintermåneder. Her hos Intimo har vi samlet vores udvalg af leggins og lange underbukser til kvinder, hvor der er fokus på den gode kvalitet og pasform.

Lange underbukser til kvinder
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Stort udvalg af lange underbukser til kvinder

Lange underbukser går typisk fra hoften og helt ned til anklen. Derfor har de en fantastisk varmeisolerende effekt under skibukserne eller under de almindelige bukser. Hos Intimo har vi et stort udvalg af lange underbukser til kvinder. Vi har modeller i forskellige farver, størrelser og designs. Du finder derfor helt sikkert et par, som passer til dig.

Lange underbukser til kvinder i uld

Mange af vores lange underbukser til kvinder er lavet i merinould, da det er et perfekt materiale til at holde dig varm på de kolde dage. Det er både blødt, behageligt, slidstærkt og så har det naturligvis en god isolerende effekt.

Hvis du skal ud i det kolde vejr og dyrke sport, har uld desuden den fordel, at det er svedabsorberende og holder kroppen tør. Endelig har merinould den fordel, at det er blødere end almindelig uld og derfor er ekstra blødt og lækkert.

Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.