Strømper til kvinder

Hos Intimo finder du et bredt udvalg af strømper til kvinder. Strømper er ikke længere blot en nødvendighed, men en del af ens stil og det fuldendte look. Derfor har vi samlet nogle af de bedste mærker indenfor strømper til kvinder, som blandt andet JBS of Denmark, Hype the detail og Decoy. Hos Intimo finder du strømper i forskellig pasform, farver, designs og materiale - det er blot at finde din favorit!

Strømper til kvinder - Intimo

Køb STORT og spar STORT

Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Strømper er et statement!

Før i tiden var strømper en funktionel ting. De skulle varme og beskytte mod vind og vejr. I dag er de meget mere end bare det! De har indtaget deres egen plads i modebranchen, og kræver mindst lige så meget fokus som andre beklædningsgenstande. Strømper kræver faktisk så meget fokus, at vi er begyndt at have dem på selv, når vi ikke behøver, fx i stiletter og sandaler, der ellers oprindeligt er lavet til de bare fødder og det varmere vejr. Her har strømpen krævet sin plads til trods for funktionen.

Strømperne er kommet for at blive set, og derfor er deres designs blevet mere og mere relevante. Strømper er de seneste mange år blevet et statement og ikke mindst en del af ens personlige udtryk. 

Det hele ligger i detaljen

En strømpe er størrelsesmæssigt ikke særlig kampdygtig i forhold til de større tekstiler, men der er power i strømpen. Det hele ligger nemlig i detaljen. Har du den klassiske sorte kjole på, men smider et par glimmer strømper på forneden, så er du allerede alt andet end kedelig. Går du i farverigt tøj til hverdag, men vil give det et ekstra skud kreativitet til aftenens drinks, så kan du med et par mønstrede strømper i stiletten være klar til at stråle mere end de fleste. Det hele afhænger af din fantasi og kreativitet. 

Strømper til kvinder behøver ikke bare at være en praktikalitet, men kan være lige så stor en del, som dine yndlingsøreringe. I mange år har strømpebukser til kvinder udviklet sig i en mere kreativ retning, og det samme gør strømpen nu mere og mere. Moden kan hjælpe dig med at sende din personlighed ud i verden, og det kan være et lille skridt ad gangen, som fx med en kæk lille strømpe - du behøver ikke lave hele din garderobe om, for at være kreativ. Det meste ligger i detaljen.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.