Undertøj store størrelser

Hos Intimo har vi selvfølgelig undertøj i store størrelser til mænd. Derfor har vi disse nøje udvalgte størrelser af undertøj fra 4XL og op til 8XL, hvor det er kvaliteten og komforten fra JBS og Dovre som fortsætter i større størrelser. 

Undertøjet i store størrelser er bl.a. boxershorts/tights, herretrusser - også kendt som briefs, lange underbukser - kendt som Long Johns, undertrøjer og t-shirts.

Mange af vores boxershorts og herretrusser går i forvejen op til 2- og 3XL. De er ikke med her i kategorien fra 4XL og op, men du kan finde dem ved at gå til kategorierne og sortere på de størrelser, som du har brug for.

Vi har også forskelligt tøj og overtøj i store størrelser - op til 4- og 5XL.

Undertøj store størrelser
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Boxershorts store størrelser

Er du på udkig efter komfortable og stilfulde boxershorts i store størrelser?
Hos Intimo har vi dig dækket. Vores udvalg af undertøj i størrelser fra 4XL til 8XL byder på kvalitetsprodukter fra JBS, herunder de populære "956 drive tights" i bomuld. Disse boxershorts er designet til at give dig den perfekte pasform og komfort, uanset din størrelse.

Vores udvalg af store størrelser omfatter både tights og boxershorts med og uden gylp, så du kan finde præcis det, der passer til dine præferencer og behov. Vi tilbyder også briefs, som er underbukser uden ben og ofte med gylp, for dem der foretrækker denne stil.

Intimo er stedet, hvor kvaliteten og komforten fra danske JBS og norske Dovre fortsætter i større størrelser. Udover boxershorts og briefs finder du også lange underbukser, kendt som Long Johns, undertrøjer og t-shirts i vores udvalg af undertøj i store størrelser.

Selvom mange af vores boxershorts og herretrusser går op til 2- og 3XL, har vi udvidet vores sortiment specifikt for dig, der har brug for større størrelser. Så uanset om du søger boxershorts, briefs eller andre former for undertøj i store størrelser, kan du finde dem hos Intimo.

Tøj og overtøj i store størrelser

Vi tilbyder også tøj og overtøj i store størrelser, op til 4- og 5XL. Så uanset om det er undertøj eller beklædning, har vi det, du har brug for i de størrelser, der passer til dig.

Find dit perfekte undertøj i store størrelser hos Intimo i dag og oplev komforten og kvaliteten fra JBS og Dovre i hverdagen.