Jakker til mænd

Jakker og veste er vigige dele i enhver mands garderobe, og ofte har vi en jakke til hver en årstid for at tilpasse os vejret. Nogle gange flere forskellige til flere af årstiderne - alt efter smag og behag. Du kan finde jakker til vinteren, sommeren, efteråret og til foråret. Du kan finde jakker som passer godt til et aktivt udeliv, men også til hvis du ikke bevæger dig ekstra meget, når du er ude. 

Hos Intimo finder du et bredt udvalg af jakker som fleecejakker, knit/quiltjakker, windbreakers, parka coats, dynejakker/vatterede jakker, vendbare jakker, pullovers, og veste, så du kan finde netop det overtøj du mangler. 

Jakker til mænd
Ingen produkter fundet

Hvilke slags overtøj har vi?

Vi har overtøj fra flere brands og med forskellige egenskaber. Overtøjet fra ProActive er skabt med tanke på funktionalitet og kvalitet. ProActive har øje for både folk med ønske om kvalitet til fornuftige priser, folk som arbejder ude til dagligt og folk som godt kan lide at tilbringe tid udenfor. Fra ProActive har vi både vinterjakker til de kolde måneder, en jakke til dig som arbejder ude som ikke bliver for varm - eller en vest til at tage uden på regntøjet, skovmandsskjorten eller den langærmede t-shirt.

Resteröds byder på fleece jakker som er stilrige men også isolerende og slidstærke. Her kan finde jakker og fleeceveste i mange forskellige farver og stile. Her er der også windbreakers og lightweight veste. 

Fra norske kvalitetsstærke Dovre har vi lækre Teddy fleece jakker og veste til den mode- og kvalitetsbevidste shopper. Dovre er også enormt stærk på outdoortøj, som du fint kan kombinere med din vest - eller fleecejakke.

Hvilken jakke passer til mig?

Når du skal vælge hvilken jakke der passer til dig, skal du se på hvilke behov og ønsker du skal have opfyldt. Hos Intimo har vi både fleecejakker, vendbare skjortejakker, bomberjakker, parka coats, windbreaker og veste. Hver især af disse har nogle egenskaber, som matcher nogle eller alle dine behov og ønsker til din jakke.

Du kan stille dig selv nogle spørgsmål, som du kan vælge ud fra:

Ud fra disse spørgsmål bliver du klogere på hvordan den skal være udformet, hvilket materiale den er lavet af - og hvilke egenskaber jakken byder dig. Dernæst skal du selvfølgelig have udseende, design og farve med ind over. En bomberjakke er gerne kort og giver et lidt mere bredskuldret udseende end en klassisk lang jakke giver. En fleecejakke giver både et tilbagelænet og casual udtryk, men signalerer også en mere rå outdoor-livsstil. En skjortejakke er både casual og også ofte brugt af de som arbejder ude, hvorimod en parkacoat oftest er til fritidsbrug og kun til koldere perioder. Det samme gælder for forskellige dynejakker i polyester.

Jakken kan være af lightweight stof, som giver den både et let og fritidsagtigt udseende, men også er let at bære. I forlængelse heraf kan vi se på windbreakers, som ud fra navnet, er gode til at stå imod vindens evne til at trænge igennem stoffet - især i overgangsperioder fra sommer til vinter og vice versa. De vatterede jakker egner sig også godt - både af udseende og egenskaber - til overgangsperioderne. De fleste jakker er ensfarvede - måske to og ofte i de lidt mørkere nuancer, så de nemmere modstår diverse former for skidt og snavs udseendemæssigt. Du kan finde jakker her i navy, grøn, sort, blå, marine, rød, camel, beige - og har du svært ved at vælge, kan du snuppe en vendbar jakke, som fx. er sort - eller rød.

Uanset hvilken jakke du vælger har vi 365 dages retur på Intimo.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.