Decoy

Decoy er undertøj, strømpebukser, strømper og shapewear af høj kvalitet til den modebevidste kvinde. Decoy består af spændende mode/sæsonvarer og et bredt udvalg af basisprodukter.

Decoy
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Decoy til den moderne kvinde

Enkle farver, høj kvalitet og stor komfort er frem for alt det, vi ønsker af de strømpebukser, bikershorts og hipsters, som vi tager på hver eneste morgen. Det er kvaliteter, som definerer Decoy og deres dameundertøj. Har du brug for at opdatere dit klædeskab med basistøj, så kan du derfor med fordel se nærmere på vores udvalg af undertøj fra Decoy. Her finder du danske designs, der er tænkt til det modelandskab, som du befinder dig i.

Undertøj i flere kollektioner fra Decoy

Decoy er et mærke, som du godt kan skrive dig bag øret. De har en basiskollektion, som er et slaraffenland af godt undertøj, og herudover så udkommer de også med mere eksklusive fashionkollektioner i løbet af året.

Hvis du godt kan lide Decoys designs og kvalitet, så er det altså værd at holde øje med de nye kollektioner. Du kan også lade os gøre det for dig, og blot kaste et blik på vores udvalg af lækre produkter fra Decoy, som vi præsenterer her på siden.

Køb undertøj fra Decoy online

I Intimo.dk er vi eksperter i alt, der vedrører undertøj, og derfor er vi også glade for at kunne tilbyde dig det gode basisundertøj fra Decoy, samt deres mere luksuriøse modeller. Decoy er fantastisk undertøj til kvinder, som har et imponerende forhold mellem pris og kvalitet. Tag et kig på de forskellige produkter fra Decoy her på siden, og udvælg dig dine favoritter. Du kan på få øjeblikke bestille hjem fra vores webshop, når du har fundet det, du mangler.

Glæd dig til at få nye strømper, strømpebukser og toppe sendt hjem, så du kan åbne dit klædeskab, og iklæde dig lækkert, nyt undertøj.

Hvilken slags denier skal du vælge i Decoy strømpebukser?

Er du faldet over de gode strømpebukser fra Decoy, men er kommet i tvivl om, hvilken denier du bør vælge? Så læs med her, hvor vi ser nærmere på de forskellige denier, som Decoy tilbyder deres strømpebukser i.

Overordnet set så betyder et lavt denier-tal, at stoffet er meget let og derfor også tyndt. Et lavt tal er typisk denier 15 og deromkring. Strømpebukser med et højt denier-tal er tungere og derfor også varmere - og som oftest ikke gennemsigtige.

Når du skal vælge strømpebukser til en festkjole eller sammen med lingeri, så er denier 10-20 et godt bud.

Hvis du mangler strømpebukser til hverdagen, der eventuelt også hjælper med at holde varmen, så er denier 40-70 det rette valg.

Hvad er Decoy-strømper lavet af?

Har du spekuleret over, hvilke materialer strømper fra Decoy er lavet af? Decoy-strømper er lækre og feminine kvalitetsstrømper, som du kan kombinere med både hverdags- og festtøj. Decoy-strømper er lavet af en række forskellige materialer såsom økologisk bomuld, viskose, polyester, polyamid og elastan.

Du har altså et bredt sortiment at vælge mellem, når du ser på strømper fra Decoy, og rækkevidden går fra dejligt økologisk bomuld til tynde og elastiske syntetiske tekstiler, der emmer af elegance. Du finder både feminine og elegante strømper med et lavt denier-tal, og hyggestrømper, som du kan holde varmen med, når vinteren banker på døren.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.