Pyjamasbukser

Uanset om du kalder dem pyjamasbukser, joggingbukser eller hjemmebukser, er der én ting der er sikker - de er utroliig bløde og behagelige at have på!

Pyjamasbukser er løstsidddende bukser, der er fremstillet af bløde og åndbare materialer, og er det perfekte stykke tøj til dig som går op i komfort og har behov for at holde dig varm om natten. 

Vil du have et helt sæt? Så se vores pyjamassæt her.

 

Pyjamasbukser
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Hvilket materiale skal jeg vælge? 

Der er et par ting, du bør overveje når du køber pyjamasbukser. For det første bør du tænke på , hvilken sæson det er. Hvis det er sommer, bør du købe dine bukser i et let materiale som f.eks. bomuld. Hvis det derimod er vinter, kan du med fordel vælge et par pyjamasbukser i flannel, da dette ofte føles mere isolerende og varmende. 

Bemærk at vi hos Intimo benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.