Pyjamasbukser herre

Uanset om du kalder dem pyjamasbukser, joggingbukser eller hjemmebukser til herre, er der én ting der er sikker - de er utroliig bløde og behagelige at have på!

Pyjamasbukser er løstsidddende bukser, der er fremstillet af bløde og åndbare materialer, og er det perfekte stykke tøj til dig som går op i komfort og har behov for at holde dig varm om natten. 

Med pyjamasbukser er du ikke tvunget til kun at have dem på når du sover. De fleste pyjamasbukser til herrer er nemlig så behagelige at have på, at de ofte bliver både bliver aften-bukser og weekendbukser. 

Vil du have et helt sæt? Så se vores pyjamassæt her.

 

Pyjamasbukser herre
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Natbukser til mænd

Når du skal vælge de rigtige natbukser - eller pyjamasbukser - skal du have nogle parametre at vælge ud fra. Disse parametre kunne være materiale, blødhed, farve og brands.

Natbukser - brand

Vores natbukser til mænd er fremstillet af de bedste brands og du kan finde natbukser fra både JBS, JBS of Denmark og Resteröds som alle er lig en særdeles god kvalitet.

Natbukser - farver

Vores natbukser er fremstillet i en del forskellige farver. De traditionelle er selvfølgelig lyseblå, mørkeblå og hvid. De er oftest ternede eller stribede og nogle gange helt ensfarvede. 

Natbukser - blødhed og materiale

Når du køber din natbukser hos os, så er du sikret en blødhed du kun finder fra de bedste brands. Natbukserne er fremstillet i enten bambusviskose (FSC® certificeret), Økologisk bomuld, 100 % bomuld eller 100 % Økologisk bomuld. Det er din garanti for en god oprindelse og en ekstremt god blødhed.

Natbukserne er desuden med enten elastiskkant eller snører i livet. 

Hvilket materiale skal jeg vælge til mine natbukser? 

Der er et par ting, du bør overveje når du køber pyjamasbukser. For det første bør du tænke på , hvilken sæson det er. Hvis det er sommer, bør du købe dine bukser i et let materiale som f.eks. bomuld. Hvis det derimod er vinter, kan du med fordel vælge et par pyjamasbukser i flannel, da dette ofte føles mere isolerende og varmende. 

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.