Om Intimo

En af Danmarks førende forhandlere af undertøj

Hos Intimo forsøger vi at være din undertøjsspecialist online. Hos os kan du både købe og få vejledning om undertøj til hele familien.

Viden
Vi kan besvare dine spørgsmål om pasformer, materialer og miljøcertificeringer, så du ender med det rigtige produkt for dig. Præcis fordi vi håndterer det inderste lag tøj på kroppen, er det ekstra vigtigt, og vi hjælper dig med at finde de ting, der opfylder dine behov.


Udvalg
Vi har et af Danmarks største produktudvalg i de mærker, vi har, og vi er lagerførende på dem alle. Det betyder, at du oftest har varerne inden for 1-2 arbejdsdage.


Kundeservice
God kundeservice er et af de vigtigste kriterier for god online shopping. I langt de fleste tilfælde får du ikke brug for at kontakte os, men skulle behovet opstå, er vi klar til at gøre vores allerbedste for at hjælpe dig.
Vi lægger stor vægt på at gøre det lille ekstra, så din shoppingoplevelse er så god, at du har lyst til at komme igen.


Outlet
På grund af vores store lager er vi konstant nødt til at rydde ud i gamle modeller og give plads til nye. Derfor har vi et bredt Outlet-afsnit, hvor du har mulighed for at foretage køb til outletpriser. Du behøver ikke tage vores ord for det - se selv udvalget her.

Vi håber du får en god oplevelse hos INTIMO - Din undertøjsspecialist.