Slips til mænd

 

Slipset til mænd har altid været en af de ekstra beklædningsgenstande, som for alvor er med til at understrege en stil eller en er med til at sætte prikken over i’et på jakkesættet.

Slipset er med, når der er bryllup, konfirmation, dåb, firmafester og endda i brancher, hvor lidt pænere tøj er forventet på arbejdspladsen. At bruge slips er primært brugt af den mandlige del af befolkningen, men ligesom med mange andre dele af beklædningen bruger kvinder også slips i forskellige sammensætninger, hvilket også kan være enormt stilet og flot. Til børn, nok primært drenge, er slipset også et lille skridt op, når de skal til fest.

Hos Intimo har vi slips fra Connexion Tie som har 20 års erfaring på markedet for accesories til mænd. Connexion Tie er garant for både kvalitet og stil.  

 

Slips til mænd - intimo
Ingen produkter fundet

 

 

Hvilket slips skal jeg vælge?

Slipset fås efterhånden i både mange former og farver. Her får du indsigt i hvad der har indflydelse på dit valg - og hvad du skal gå med.

Det siger sig selv, at der skal forskellige længder til, for at favne forskellige højder. Det er ikke blot for at favne personers forskellige højder, men også for at give mulighed for at klæde sig med et kort eller langt slips. Historisk og klassisk set bør længden på slipset dog bindes efter at gå til kanten af bæltespændet - eller buksekanten, hvis ikke man har bælte på (det er dog almindeligt at bære bælte sammen med skjorte og slips).

Men også bredden/tykkelsen på et slips kan veksle utroligt meget. Hvor bredt et slips bør være er forskelligt – både fra person til person, men også enormt styret af modens forskellige udsving. Standardbredden på slips er dog mellem 5 og 7 centimeter. Skal man skæve til klassiske anvisninger for hvornår man skal bære et bredt eller smalt slips, så er tommelfingerreglen, at man skal se på jakkesættets revers*:

*Reverset er egentlig fortsættelsen af kraven. Altså den del af jakkesættet som er foldet ud – og breder sig ned over brystkassen til placeringen af knapper.

Slutteligt kan du kigge på designet – farver og eventuelle former på selve slipset. Her er det klassiske valg af slips – til jakkesæt eller blazer – et sort eller mørkeblåt slips. At gå med sort eller mørkeblåt slips er klassisk afdæmpet og velovervejet stil. Herfra breder det sig til andre mørkere farver som mørkegrå og koksgrå – men også til ternede og stribede slips i disse mørkere nuancer er velanset som et klassisk look. Herudover har det hvide slips, som i grove træk slet ikke er en farve, også fundet vej til at være et nyere klassisk look.

Er du typen som ikke står tilbage for at sætte lidt farver til det klassiske jakkesæt, er der altså frit valg på alle hylder. Udover de mørkere farver – kan man tage stort set alle farver på til sit jakkesæt og give det noget ekstra liv. Mange mener også at valget af farve på slipset er med til at fortælle omverdenen mere om hvem du er og hvor meget du tør – at det er et slags statement.

Vælg dit slips med maven og med øjnene - og husk, at du også kan finde din næste butterfly hos Intimo.

 

 

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.