Butterfly

Butterfly er efterhånden en rigtig god måde at udtrykke sin egen stil - eller sit humør på. En butterfly kan både være seriøs, strømlinet og stilet, som den kan være sjov, farverig og spraglet.

Med en butterfly kan du sætte prikken over i'et i hele dit outfit og opnå en wow-effekt - eller den effekt du får fra stiltiende nik. 

Hos Intimo har vi Connexion Tie's gennemførte farver og designs, som er flotte og stilede. Du kan med fordel også vælge at shoppe en butterfly med klud, så outfittet er endnu mere gennemført. Vi har også eksklusive butterflies fra Mads Christensen.

 

Butterfly
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Butterfly til mænd

Butterfly til mænd giver dig mulighed for at stille dig lidt skarpere. Om det er til fest eller andre specielle lejligheder giver butterflies dig mulighed for at give dig selv lidt ekstra kant. Mange bruger også butterfly på deres job, hvor påklædningen måske har et niveua højere end det gængse.

Butterflies til mænd er i dag nået til et punkt, hvor det ikke længere blot er til kjole og hvidt - eller smoking. I stedet er det både et mere casual statement, men også til fester en mulighed for at vise hvem man er, og hvor meget man tør at give den gas på butterfly-fronten.

Hvilken butterfly skal jeg vælge?

Når du skal vælge butterfly drejer det sig mest om dine evner - eller dine nærmestes evner. For det hele står og falder med om du/i kan binde sløjfen, så den står korrekt. I det tilfælde skal du vælge selvbinder-butterflies. Er du mindre fingernem findes butterflies, hvor sløjfen er bundet på forhånd. Det sparer dig for en masse besvær og selvfølgelig også dyrebar tid, når du står og skal ud af døren. Slutteligt er der også clip-on butterflies. Clip-on butterflies ses ikke heeelt som en helt korrekt butterfly, da den ikke er traditionelt bundet  - men i stedet formet til at ligne sløjfen.

Har du mod på selv at kaste dig ud i det, kan du lave en tage en hurtig video ved at Google "Sådan binder du en butterfly".

Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge butterfly eller slips til den næste fest, så læs vores mini-guide her.