Underbukser til mænd

Er du på jagt efter et par nye underbukser? Underbukser til mænd er en kategori, der byder på mange forskellige varianter og modeller indenfor typerne tights, briefs og boxers. De tre klassiske typer bliver også omtalt som underbukser til herrer, herretrusser og boxershorts.

Uanset hvad du er på udkig efter, så kan vi hjælpe dig med at finde dine favoritter. Vi er din undertøjsspecialist, og det gælder også når du leder efter nye underbukser eller andet undertøj til herre.

underbukser til mænd

Køb STORT og spar STORT

Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Vælg de rette herreunderbukser

Når du skal udskifte de gamle underbukser i kommoden med nogle nye herreunderbukser, så er det et spørgsmål om at finde den perfekte balance mellem komfort og look. Der findes en række muligheder, som du kan dykke ned i i vores sortiment af underbukser til mænd.

Du skal dels tage stilling til materialet og formen, men naturligvis også designet. Som mand er underbukser både en del af din komfort og dit look, så det er vigtigt at få valgt den rette model. Her er nogle af de spørgsmål, du bør stille dig selv:

Underbukser til herrer

Hvis du skal ud og købe nye underbukser, så tag et kig i vores sortiment. Vi har et bredt udvalg, og vi er intet mindre end eksperter på området. Du kan derfor altid række ud til os, hvis du har et spørgsmål eller to, der skal afklares, inden du kan bestille dine nye, flotte og komfortable herreunderbukser. Som mand er det det hele værd at have et par af de helt rigtige underbukser på – der både giver komforten, du sætter pris på, og et lille ekstra skud selvtillid, fordi du ved, at du ser godt ud fra yderst til inderst.

 

FAQ - Få svar på dine spørgsmål om herreunderbukser

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet. Hvis du har et spørgsmål på hjerte, som du ikke finder svar på her på siden, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 30 13 20 60 eller mail: kundeservice@intimo.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig!

 

Hvilke underbukser er bedst til mænd?

Det handler først og fremmest om smag, men det er i høj grad også et spørgsmål om, hvad du skal lave. Hvis du har en meget aktiv hverdag, eller skal bruge underbukserne til sport, så er boxershorts ikke ideelle, selvom navnet antyder det modsatte. Mange oplever nemlig, at de glider op, når man bevæger sig. Tights eller briefs vil normalt ikke glide op på samme måde, men hvis du elsker pladsen, så er boxershorts sikkert de rette for dig.

Hvad er forskellen på boxershorts og tights?

Forskellen på boxershorts og tights skal findes i, hvordan de sidder på benene. Begge typer herreunderbukser har lange ben, i modsætning til briefs, men hvor boxershortsene har løse ben, så har tights, som navnet peger på, stramme ben. Boxershorts var højeste mode i sin tid, men er blevet sat af tronen af tights. Dels fordi looket er populært, men også fordi mange sætter pris på, at deres underbukser sidder stramt til benene.
Den løse boxershort går også under navnet ”american boxers”, mens tights også går under navnet ”Boxer briefs”.

Hvilke underbukser er bedst?

Svaret på det spørgsmål er ikke enkelt. Kort sagt, så får du, hvad du betaler for. Billige underbukser risikerer at gå i stykker, før du forventer det, og vil ofte være mindre behagelige, end herreunderbukser fra gode mærker. Et par underbukser er gode, når de føles behagelige, ser godt ud og holder længe. Det er for det meste kvaliteter, som du bliver nødt til at betale for hos de anerkendte mærker. Hvad angår materialet, så er vi dog rigtig glade for bambus, som er meget blødt og med god stretch.

Er bambusunderbukser gode?

Bambus eller mere specifikt bambusviskose er et fantastisk materiale til herreunderbukser og undertøj til mænd i det hele taget. Da materialet først kom på markedet var det lidt forbeholdt de økologisk bevidste butikker og mærker, men hurtigt har bambus spredt sig til at være mere mainstream. Det skyldes, at bambus har mange kvaliteter; det føles blødt, det er strækbart, åndbart og holdbart. Og sidst men ikke mindst, så er det ikke et dyrt materiale, og så vokser bambusplanten hurtigere end nogen anden plante på jorden, vel og mærke uden at det kræver pesticider.

 

 

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.