Connexion Tie slips & butterfly

Slips er en vigtig del af mænds garderobe, og fuldender som ofte et formelt, casual eller professionelt outfit. De fås i mange forskellige stoffer, mønstre og størrelser, så de passer til forskellige stilarter og præferencer.

Connextion Tie har næsten 20 års erfaring som leverandør af herre-accessories. Når du vælger et slips, er det vigtigt at overveje lejligheden og farvesammensætningen på dit outfit. Et mørkt ensfarvet slips kan f.eks. være passende til et forretningsmøde, mens et mønstret slips kan give et afslappet arrangement et ekstra pift.
Når du bærer et slips, skal det nå op til midten af dit bæltespænde og have den tynde ende lidt længere end den tykke ende. Knuden skal også være pæn og stram uden synlige folder

Med den rette pleje kan slips holde i mange år og være en vigtig del af din garderobe. Hvis du regelmæssigt hænger slipsene op og opbevarer dem fladt, kan du hjælpe med at bevare deres form.

Alt i alt er slips en alsidig og nødvendig tilføjelse til enhver mands garderobe. Ved at overveje lejligheden og passe godt på dem, kan de forbedre dine outfits i mange år fremover.

Connexion Tie slips & butterfly
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Bemærk at vi hos Intimo benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.