Slips & butterflies

Slips er en vigtig del af mænds garderobe, og fuldender som ofte et formelt, casual eller professionelt outfit. De fås i mange forskellige stoffer, mønstre og størrelser, så de passer til forskellige stilarter og præferencer.

Connextion Tie har næsten 20 års erfaring som leverandør af herre-accessories. Når du vælger et slips, er det vigtigt at overveje lejligheden og farvesammensætningen på dit outfit. Et mørkt ensfarvet slips kan f.eks. være passende til et forretningsmøde, mens et mønstret slips kan give et afslappet arrangement et ekstra pift.

Slips der varer ved

Når du bærer et slips, skal det nå op til midten af dit bæltespænde og have den tynde ende lidt længere end den tykke ende. Knuden skal også være pæn og stram uden synlige folder

Med den rette pleje kan slips holde i mange år og være en vigtig del af din garderobe. Hvis du regelmæssigt hænger slipsene op og opbevarer dem fladt, kan du hjælpe med at bevare deres form.

Alt i alt er slips en alsidig og nødvendig tilføjelse til enhver mands garderobe. Ved at overveje lejligheden og passe godt på dem, kan de forbedre dine outfits i mange år fremover.

Slips & butterflies
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Skal jeg vælge slips eller butterfly?

Når valget skal stå mellem slips og butterfly, findes der nogle retninger du kan vælge at følge. Historisk set, så er butterfly ikke det oplagte valg til fester, men derimod til specifikke udvalgte anledninger. Forklaringen ligger i, at butterfly, historisk set, anvendes sammen med det helt pæne smoking og kjole-hvidt. Derimod hører slipset til fester, hvor det er skjorte og blazer – eller et klassisk jakkesæt, som der forventes at man har på.

Dette er set med historiske og klassiske øjne. Men tager du i stedet moderne og lidt mere casual øjne på, så har især butterfly vundet frem, og, så at sige, møvret sig frem til en plads sammen med skjorte og blazer – og det klassiske jakkesæt. Til mange bryllupper i dag ser man oftere og oftere butterflies – gerne i intense, vilde og spraglede farvesammensætninger. 

Den korte opsummering er, at du skal du have:

  • Kjole og hvidt – eller smoking på, så hører sig, historisk set, hhv. hvid butterfly – og sort butterfly til.
  • Jakkesæt eller blazer på, er slips her det oplagte historiske korrekte valg – gerne i sort eller mørkeblå

Hviler du i dig selv, skal du selvfølgelig ikke lade dig styre af historiske opfattelser af hvordan og hvornår du skal bruge slips – eller butterfly - og gå med/i det du mener passer bedst til dig.

Du kan også vælge at snuppe en combi-æske, som har både slips og butterfly.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.