CR7 undertøj

Er du til flamboyant herreundertøj, der emmer af maskulin stil? Så er CR7 undertøj måske lige mærket for dig. CR7 kombinerer den atletiske og sydeuropæiske udstråling med dansk undertøjsekspertise. CR7 er nemlig resultatet af samarbejdet mellem Cristiano Ronaldo og danske JBS - et samarbejde, der har ført til fantastisk lækre kollektioner af herreundertøj. Undertøj, der sætter en streg under den maskuline energi, og som klæder mandens krop på bedste vis. Se udvalget igennem, og find dine favoritter.

CR7 undertøj
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Farver og personlighed fra CR7

Hvis du gerne vil have herreundertøj, der er spækket med karakter, og som fortæller en historie, så er CR7 Underwear mærket for dig. Lad professionalismen fra henholdsvis sportsmanden Ronaldo og undertøjsmærket JBS inspirere dig til at gøre dit bedste og vise dig fra din bedste side. CR7 er sporty, sexet og selvsikkert undertøj, som er designet til at få dig til at se godt ud. Kvaliteten og komforten er naturligvis også på plads, da CR7 er undertøj af den bedste kaliber.

Find alt det CR7, som du drømmer om

Vi har et stort udvalg af CR7 Underwear til salg, og vi er stolte af at kunne præsentere dig for dette moderne mærke indenfor undertøj. Se de mange muligheder igennem, og glæd dig til at bestille briefs, flotte long johns eller sågar strømper hjem. Klæd dig på i CR7, og se frem til at lade den selvsikre energi fra Cristiano Ronaldo inspirere dig til det samme.

Køb CR7 Underwear online

Hvis du som mange mænd er mindre begejstret for at gå i tøjbutik, så kan du glæde dig over, at du kan få dækket alle dine undertøjsbehov her på Intimo.dk. Læg dig til rette i sofaen, og bestil det undertøj til mænd hjem, som din kommode står og mangler. Det er let, hurtigt og billigt. Vi står for en hurtig forsendelse, så du ikke skal vente for længe med at få dine nye CR7 undertøjsprodukter ind ad døren. Vores udvalg af undertøj til både mænd, kvinder og børn er enormt, så nyd godt af mulighederne, og slå flere fluer med et smæk.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.