JBS

JBS er Danmarks største og førende producent af undertøj.

Er du en mangeårig fan af JBS, eller har du bare endelig lyst til at prøve det kendte mærke af? JBS er en institution når det gælder herreundertøj i Danmark, og JBS er da også at betragte som det største mærke i Danmark. Vi er stolte af også at kunne sige, at vi kan præsentere dig for Danmarks største udvalg af JBS-produkter. Du står med andre ord foran et slaraffenland af de bedste herreundertøjsprodukter, som dansk tøjmode kan byde på. Tag et grundigt kig i udvalget, og bestil alt det undertøj hjem, som du mangler.

JBS
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Kvalitet og stil fra JBS

JBS formår at kombinere den professionelle erfaring, som mange år på tronen af dansk herreundertøj har givet, med en evig finger på pulsen. Du finder derfor herreundertøj i JBS’ kollektion, der har stået tidens prøve, hvad angår kvalitet og komfort, og som er opdateret til at passe ind i det tøj og det look, som er på mode i øjeblikket. Du går med andre ord ikke galt i byen med et par underbukser eller en undertrøje fra JBS.

Danske JBS sætter standarden

JBS er et af de mærker, som mange sværger til, fordi de altid er garant for en behagelig pasform og undertøj, der er fremstillet til at holde. Hvis du som mand gerne vil have undertøj i kommoden, som du ved kan vaskes og bruges et utal af gange, så kan du roligt gå efter JBS. Se vores udvalg igennem, og se om dine næste favoritter ikke ligger gemt et sted i kollektionen.

Køb JBS online på Intimo.dk

Vi er din online undertøjsbutik, og vi er altid leveringsdygtige i et stort udvalg af JBS-undertøj. Hvis du ved, hvad du gerne vil have, så kan du med få klik bestille det hjem her på siden. Nyd godt af vores store udvalg, gode priser og korte leveringstid, og brug din tid på sjovere ting, end at gå i tøjbutik. Så sørger vi for, at du kort efter din lagte bestilling vil modtage dit nye undertøj fra JBS. Det er et undertøjskøb, som vi godt tør love, at du ikke vil fortryde.