Bambus T-shirts til mænd

Bambus T-shirts til mænd er en både blød og stærk stærk kvalitet. Følelsen af kvalitet er ligeså reel, som den rent faktisk er. Vi har beskrevet nogle af de bedste egenskaber længere nede, men udover blødheden er bambussen temperaturregulerende, mindsker lugtgener og har en god åndbarhed. Desuden kommer bambus t-shirtsne vi forhandler fra FSC®-certificerede skove.

Hos Intimo har vi de bedste mærker i vores udvalg af bambus t-shirts. Vi forhandler den bedste skandinaviske kvalitet på markedet, nemlig JBS of Denmark, Resteröds og Dovre. Og som altid på Intimo får du gratis fragt fra 250 kr. - og har altid 365 dages returret. 

Bambus T-shirts til mænd
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Hvorfor bambus t-shirts?

Hvorfor skal du vælge bambus T-shirts i stedet for bomuld? Det skal du fordi bambussen har nogle åbenlyse fordele, som gør den til det bedste valg. Bambussen har disse fordele:

  • Komfort: Uhørt høj blødhed. Bambussen er virkelig blød og det giver en høj daglig komfort. 
  • Behagelig temperatur: Bambussen er temperaturregulerende, som man også kender fra uld-produkter. Det betyder, at du vil opleve at du kan holde varmen, når det er koldt - og ikke koge over, når det er varmt.
  • Færre lugtgener: Bambussen reducerer lugten fra fx. sved pga. dens fugt- og temperaturregulerende egenskaber.
  • God åndbarhed: I bambussen er der mikrohuller, som er med til at give en god og høj åndbarhed.
  • God oprindelse: I vores tilfælde kommer bambussen fra FSC®-certificerede skove. Se mere herunder.

Bambus T-shirts fra FSC®-certificerede skove

Bambussen i disse t-shirts kommer fra FSC®-certificerede skove. Det er din garanti for, at der ikke fældes flere træer end skoven selv kan nå at reproducere. Det er ikke blot super-kvalitet, men også t-shirts som har en fornuftig oprindelse. Alle vores bambus t-shirts er i øvrigt fra producenter, som bærer OEKO-TEX®-mærket.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.