Footies til mænd

Footies til mænd er helt korte strømper, som egner sig perfekt til lunere vejr, når benene vises frem. Footies er også meget brugte til sport - eller når du ikke bryder dig om strømper, som når kravler op af benet.

Leder du efter den perfekte footie? Vi forhandler mærkerne JBS, Dovre, Claudio, Resteröds, ProActive, Egtved ProActive og CR7.

Vores footies kommer i primære grundfarver som sort og hvid. Derudover har vi smarte multipack-løsninger, der gør det nemt for dig som kunde. Nogle af vores footies har endda særlige funktioner som "coolmax", der giver ekstra åndbarhed under træning. De fås i bomuld, bambus og polyester. Så hvorfor vente?

Bestil dine footies med fri fragt fra 250 kr.

Footies, sneaker socks og secret socks - Intimo
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Hvad er footies?

Footies er en type sok eller strømpe, der er kortere end ankelsokker og typisk dækker foden og en del af underbenet. De er oftest fremstillet af bomuld, bambus eller polyester og kan fås i mange forskellige farver. Nogle footies har særlige egenskaber, f.eks. "coolmax", som giver ekstra åndbarhed under træning. De fås i en række forskellige mærker hos Intimo. Footies egner sig især til fx træning og sport, hvor man er iført kortere bukser. Footies bruges også flittigt som et hverdags-alternativ til almindelige strømper som når op på skinnebenet.

Hvilke footies har Intimo?

Intimo er det perfekte sted at købe dine footies. Vi fører en række forskellige mærker, herunder JBS, Dovre, Claudio, Resteröds, ProActive, Egtved Proactive og CR7. Du kan helt sikkert finde den perfekte footie-strømpe til dig, uanset om du er på udkig efter en grundlæggende sort eller hvid footie eller noget med lidt mere personlighed.

Der findes en række forskellige typer footies hos Intimo. Du kan vælge mellem footies af bomuld, bambus eller polyester. Og vi fører footies i en række forskellige farver, herunder sorte, hvide og flerfarvede varianter. Derudover har nogle footies særlige egenskaber som "coolmax", der giver ekstra åndbarhed under træning.

Hvad er coolmax effekten?

Coolmax-funktionen er en særlig egenskab, som nogle footies har. Den giver ekstra åndbarhed under træning, hvilket kan være nyttigt for folk, der har tendens til at blive overophedet under træningen. Hvis du leder efter en footie, der holder dig kølig og behagelig, skal du sørge for at tjekke for coolmax-funktionen, inden du foretager dit køb.

Hvilket materiale til dine footies?

Vælg mellem bomuld, bambus eller polyester.

Intimo sælger footies i en række forskellige materialer, herunder bomuld, bambus og polyester. Så hvilket materiale er det rigtige for dig? Overvej, hvad du vil have dine footies til at gøre.

Husk vi har masser af strømper hos Intimo.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.