Hype the Detail strømper

Hype the Detail er, som det ligger i navnet, et brand med stor fokus på detaljen! Hype the Detail er et af de nyeste skud på stammen hos JBS Textile Group, og har ramt mange kunder lige i hjertet med deres friske og kreative designs. Med strømper formår Hype the Detail at skabe et stort udtryk på en lille del af kroppen, og på kort tid har de allerede gjort et stærkt indtryk på mange, mens de med deres store udvalg har fanget interessen fra mange forhandlere.

Hype the Detail strømper
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Find dine Hype the Detail strømper

Om du er til de helt vilde og iøjnefaldende farver eller blot en lille fin detalje, så finder du det let hos Hype the Detail. Strømper er ikke længere bare funktionelle, da de for mange spiller en stor rolle i det samlede look. Derfor er det også vigtigt, at man vælger en strømpe, som udtrykker lige præcis det, som man ønsker. Går man efter et klassisk stilrent look, men med lidt karakter, er en strømpe fra Hype the Detail måske lige det, man mangler. Med strømper i sort, beige eller hvid og med små diskrete kreative motiver, finder du lige den kant, som dit outfit manglede. Er du derimod et omvandrende kanvas af kulør og glade dage, så er der også en hurtig strømpe til dig. Det hele ligger i detaljen!

Forvandl dit outfit

Vi har alle været der: fredag aften står for døren, og du står igen med den samme sorte kjole i hånden som sidst. Det er de samme stiletter endnu engang, for det er jo de flotteste og mest komfortable, du har. Men du havde begge dele på sidste gang … og gangen før det. Hvordan gør du det spændende? Hvordan får du dig til at føle dig lidt ekstra i dagens anledning? Selvfølgelig med et par strømper fra Hype the Detail!

De seneste par år har strømper i stiletter gjort sit store indtog på modebranchen, og med en ellers lille detalje kan man nemt ændre sit trivielle look til noget helt ekstra! Det kræver så lidt, men gør så meget.

Hype the Detail lever i den grad op til navnet, når én detalje kan styre ens outfit på den måde – og den detalje skal hypes! Strømper med kulør og kreativitet er kommet for at blive, og sikke en fest det kan blive!

Bemærk at vi hos Intimo benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.