Bambus undertrøjer til mænd

Bambus-undertrøjer er blødere end både syntetiske- og bomuldsbaserede overdele - og det kan mærkes hele dagen. Det er behageligt at trække en bambusoverdel over hovedet. 

Bambus har samtidig en række fordele i forhold til undertøj. Da bambus har gode egenskaber for temperaturregulering, er der færre lugtgener. Det er ligeledes godt til at absorbere fugt.  

Bambus undertrøjer til mænd
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Er bambus undertrøjer gode?

Bambus undertrøjer er blevet populære de seneste år, og det er der god grund til. Med bambus undertrøjer kan du både føle dig godt tilpas og se godt ud. Denne type af undertrøje byder nemlig på mange fordelagtige egenskaber. Få et overblik over fordelene og hvorfor bambus undertrøjer er gode herunder.

  • Topkvalitet: Bambus undertrøjer er komfortable, utroligt bløde og føles lette og luftige at have på. Undertrøjerne er lavet på bambusfibre, der giver blødhed og topkvalitet. Bambus undertrøjer er perfekte til dig, som gerne vil prioritere komfortable og holdbare materialer.
  • Gode pasformer: Bambus undertrøjer har en høj elasticitet, hvilket gør dem strækbare. De er også kendetegnet ved at sidde perfekt til kroppen. Du kan finde bambus undertrøjer med forskellige fits f.eks. slim eller regular. Du kan også finde bambus t-shirts. 
  • Ansvarligt valg: Bambusplanten er en hurtigvoksende græsart, der kræver mindre vand og færre pesticider – sammenlignet med f.eks. bomuld. Derfor kan tøj lavet på bambusfibre som f.eks. bambus undertrøjer ses som et mere ansvarligt valg.
  • Åndbart, anti-bakterielt og svedabsorberende: Bambusfibre er lange og giver små huller af luft. Dette betyder, at bambus undertrøjer er yderst åndbart og temperaturregulerende. Derudover har bambus undertrøjer gode absorberingsevner. Bambus undertrøjer kan medvirke til at mindske eventuelle sved- og lugtgener.  Derudover er bambusfibre resistente over for svampe og bakterier. Bambus undertrøjer er derfor særdeles et godt valg for dig med sensitiv hud.

Tip: Du kan bruge din bambus undertrøje eller t-shirt som et ekstra lag under din trøje eller skjorte på kolde efterårs- eller vinterdage. Den er også et hit på en varm sommerdag. Bambus undertrøjer sørger nemlig for at tilpasse sig din kropstemperatur, så du har det komfortabelt uanset årstid og vejr.

Hvad er bedst - bambus eller bomuld undertrøjer?

Hos Intimo.dk ser vi mange fordele ved at vælge en bambus undertrøje fremfor en undertrøje i bomuld. Vi har samlet fire fordele, der giver et hurtigt indblik i produktionen af bambus – sammenlignet med bomuld.

  • Bambus vokser hurtigere og kan gro på mindre overfladeareal
  • Fibrene giver glattere garn og et mere blødt tekstil
  • Der er ikke behov for pesticider og gødning til vækst af bambus
  • Kan vokse flere steder i verden og tåler perioder med tørke 

Hvorfor vælge bambusundertrøje?

Der er mange gode grunde til at vælge bambus undertrøjer. Du gør noget godt for dig selv. Derudover er det er bedre for miljøet at købe bambus undertrøjer end undertrøjer i bomuld eller syntetiske tekstiler.

Du vil uden tvivl føle dig godt tilpas i bambus undertrøjer fra Intimo.dk. Vi forhandler bambus undertrøjer til mænd fra mærker såsom JBS, JBS of Denmark, Dovre og Resteröds. Du kan finde bambus undertrøjer i mange forskellige farver. Vi tilbyder også bambusunderbukser og bambusstrømper. Gå på opdagelse i vores produkter og udvælg dig dine personlige favoritter.