Leggings | uld/bomuld | off white -SmåRollinger

Leggings | uld/bomuld | off white

SmåRollinger
109,00 DKK
1 anmeldelser
Gratis fragt
Gratis fragt på alle ordrer over 249 DKK
365 dages returret
Udvidet returret på hele 365 dage
Lynhurtig levering
Vi sender alle hverdage

Produktbeskrivelse

Lækre leggins fra små rollinger til de mindste. Disse leggins er specialstrikket med 100% merino uld yderst og 100% bomuld inderst. Med bomuld på indersiden sikrer man den sensitive hud en dejlig og blød behagelig kvalitet. Og med uld på ydersiden sikrer man den rigtige temperatur.

Alle uldprodukter fra små rollinger er mærket med Woolmark, som er forbrugerns garanti for et kvalitetsprodukt lavet af de alleredste Merino uldgarner. Små rollingers produkter er økotex certificerede. 

Produktet kan maskinvaskes og tørretumbles, men brug kun uldvaskemiddel.

MPN: 304-5720-21-80

Materialebeskrivelse – Uld

49% Uld, 46% Bomuld, 5% Polyamid

Uldfibre tilfører tøjet følgende egenskaber:

  • Isolerende – holder dig varm og vinteren og føles kølende om sommeren
  • Stor styrke og lang holdbarhed
  • Tøjet kommer ikke så let at lugte dårligt som andre materialer. Dette skyldes lanolinen som er et naturligt fedtstof der sidder i ulden og giver den mange af dens gode egenskaber.

 

Vaskeanvisning

Uld er et naturligt materiale.

Vaskes på uld-program op til 30 grader. Brug altid uld-vaskemiddel, da enzymerne i almindeligt vaskemiddel ødelægger lanolinen og dermed mange af uldens eftertragtede egenskaber. 

Skal hængetørre i skyggen. Af hensyn til både miljøet og holdbarheden anbefaler vi du altid hængetørrer dit tøj, uanset materiale.

Andre købte også

Bemærk at vi hos Intimo benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.