Dovre uld til mænd

Udvalget af uld til mænd - fra norske Dovre er mere end både godt og bredt. Se hele udvalget af uldvarer her hos Intimo.

Dovre er en af de brands vi har mest uld fra - både til mænd og kvinder. Norske Dovre har en lang historie, som går helt tilbage til 1922, hvor kvaliteten har været i fokus. Dovre's uld er, som resten af deres tøj, af en virkelig god kvalitet. Langt størstedelen af ulden er merinould og økologisk uld.

Ulden har fantastiske egenskaber og gør det muligt for dig at shoppe uld til mænd, som både kan holde på varmen og køle når det er for varmt. Uld til mænd er i dag på vej frem og du kan shoppe både strømper, trøjer og langærmede t-shirts, huer, long johns, t-shirts, halsedisser, boxershorts og undertrøjer fra Dovre i uld.

Dovre uld mænd
Ingen produkter fundet

Hvorfor skal du vælge uld?

Uld er et naturligt og fantastisk materiale til klæde sig i. Udover, at det længe har været friluftsmenneskers go-to-materiale, er det i dag ved at være mere hvermandseje. Og det er netop fordi vi i dag kan forhandle tøj og undertøj i uld, som IKKE kradser eller på andre måder generer.

Grundet lanolinen er ulden nemlig disse virkelig gode egenskaber:

  • Temperaturregulerende: Ulden hjælper med at holde varmen i kulden, men også med at regulere og sørge for at du ikke koger over i varmen.
  • Isolerende: Ulden er god til at isolere og sørge for, at du ikke giver afkald på ulden.
  • Lugtreducerende: Ulden transporterer nemt sveden videre, men endnu vigtigere er, at ulden er naturligt resistent overfor de vækster, som forårsager lugt og lugtgener. 
  • Fugtabsorberende: Ulden kan absorbere helt op til 35 % af egen vægt. Det er imponerende - og det er stadig godt til at holde på varmen på trods af fugten.
  • Nem at bruge i flere dage: Ulden er lugtreducerende, temperaturregulerende og fugtabsorberende. Dermed kan du nemt bruge tøjet flere dage, uden at det er nødvendigt at vaske tøjet. Ofte vil det være nok blot at hænge tøjet til gennemluftning fx natten over. Prøv det - du vil blive overrasket over hvor frisk det dufter efterfølgende.

Find dit uld tøj fra Dovre til mænd her hos Intimo. Vi har altid 365 dages returret - og du kan altså få fri fragt, når du køber for mere end 250 kr.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.