Mænd

Tøj til mænd hos Intimo dækker hele kroppen. Hos Intimo har vi et stort udvalg af tøj til mænd og det dækker både tøj til fritid og til arbejde - ude og inde, men også til en aktiv livsstil. Du finder underbukser til mænd, undertrøjer, t-shirts, strømper, pyjamas, badekåber, loungewear til mænd og mere til. 

Gå ikke glip af vores udvalg af undertøj og strømper til herre, hvor du finder danmarks største udvalg af JBS underbukser og Egtved strømper. 

Her finder du herretøj i en god kvalitet og i alle prisklasser. 

Undertøj, strømper, loungewear og badetøj til mænd - Intimo.dk
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Tøj til mænd online

Hos Intimo finder du et stort udvalg af tøj til mænd i alle prisniveauer. Opgrader garderoben med nogle af vores populære bambusvarer, dyk ned i vores store udvalg af undertøj, eller tag et kig i vores outlet kategori. Det skal være let og hurtigt at handle online, derfor vil du opleve hos os at din pakke er pakket og sendt af sted inden for 0-1 hverdag, og derudover får du fri fragt når du handler for over 250kr på Intimo.dk, og som noget helt specielt så giver vi dig 365dages returret, så du i ro og mag kan beslutte dig for dit køb. 

Stort udvalg af undertøj

Er du på jagt efter underbukser? Som også er de perfekte underbukser? 
Vi ved hvor vigtigt det er at vælge den helt rigtige model, når det gælder underbukser. 
Hos Intimo har vi underbukser i alle materialer, kvaliteter og typer. Se vores store sortiment af undertøj og meget mere her.  Leder du efter undertøj til mænd? Vi har en hel kategori med et kæmpe udvalg, her kan du b.la. finde tights, trunks, boxershorts, briefs og long johns.

Tøj af bæredygtige materialer

Søger du efter tøj i bæredygtige materialer? JBS of Denmark er et brand som afspejler dansk mode og som er inspireret af den minimalistiske nordiske livsstil. Deres bomuld og uld er økologisk, polyesteren er lavet af genbrugte plastikflasker, og deres bambus er dyrket uden brug af gødning og sprøjtemidler. I kollektionen bestående af undertøj og loungewear vil du kunne finde styles som er inspireret af det danske koncept "hygge". Dette ses tydeligt i designet af deres tøj, hvor de har undgået alt der kan forstyrre eller genere, f.eks. har de svejset labels fast i tøjet så du undgår syninger der kradser. 

Hos Intimo har vi også tøj til fester og særlige anledninger. Med lækre skjorter - og tilhørende slips eller butterfly kan du stå skarpt i alle anledninger, når du shopper hos Intimo. 

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.