Skiundertrøjer til mænd

Skiundertrøjer til mænd har vi et rigtig godt udvalg af hos Intimo. Til skituren er det yderst vigtigt, at det inderste lag er helt på plads - derfor skal du vælge det helt rigtige materiale i dine skiundertrøjer.

Dine skiundertrøjer bør være af uld. Uden sammenligning. Ulden er nemlig temperaturregulerende og giver derfor et fornuftigt inderste lag på overkroppen som sørger for at du har den rigtige temperatur - og ikke koger over - eller fryser til is.

Både danske JBS og norske Dovre laver de klassiske langærmede undertrøjer i uld, som passer perfekt til turen ned ad løjperne, i liften op igen - og også til en forfriskning undervejs. 

Men vi har også langærmede undertrøjer med lynlås i halsen til at lukke/åbne for lidt ekstra ventilation. I blandt vores skiundertrøjer finder du midlayer skiundertrøjer, outdoor t-shirts og også dual-layer t-shirts fra ProActive. Altsammen i uld.

Skiundertrøjer til mænd
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Hvilken skiundertrøje er bedst?

For at vælge de helt rigtige skiundertrøjer skal du se på hvilke egenskaber der er mest optimale for en skiundertrøje. Vi anbefaler, uden tvivl, at vælge uld til din skiundertrøjer. Læs her hvorfor:

Du skal have skiundertrøjer, som har en god komfort - altså som er behagelige at have på, passer i størrelse og form til din krop. Det er uld. Vores merinould har masser af ros for ikke at klø eller irritere - og samtidig holde de gode former. 

Du skal have skiundertrøjer, som holder på varmen - det giver sig selv. Men måske ligeså vigtigt er det, at du ikke skal komme til at koge over, når du for alvor kommer i gang med at svinge stave og ski til højre og venstre. Du skal altså have skiundertrøjer som er temperaturregulerende. Uld er temperaturregulerende og tilpasser sig til dig. Er det koldt hjælper ulden med at holde på varmen. Og modsat - har du det varmt hjælper ulden med at holde din temperatur på et fornuftigt leje. 

Du skal også have skiundertrøjer, som enten er nemme at vaske - eller hvor fx. svedlugten hænger for meget i. Du kan selvfølgelig vælge at købe en skiundertrøje til hver dag, men hvorfor ikke gå efter noget du kan bruge flere dage i træk. Uld har flere gode egenskaber, som hjælper dig her:

  1. Ulden hjælper med at forebygge lugten af sved.
  2. Ulden har en selvrensende evne, som skyldes lanolinen, hvilket kan skubbe behovet for en vask.
  3. Uld kan hænges til luftning - og vil være frisk igen næste dag
  4. Hvis ulden skal vaskes - gøres det helst og lettest i hånden. Hæng den herefter til lufttørring. Det er nemt at gøre på en skiferie.

Skiundertrøje i uld

Hos Intimo har vi kun skiundertrøjer i uld. Det er helt naturligt det eneste valg til skiundertøj, grundet de gode egenskaber som ulden har. Hos Intimo fører vi skiundertrøjer i uld fra Dovre, som er kongen af norsk undertøj, outdoor- og skiundertøj. Vi har også skiundertrøjer fra danske kvalitetssikre brands som JBS og JBS of Denmark. Fra Olympia, som både er lig med kvalitet og klassisk design. Herudover har vi ProActive som er kendt som kvalitetstøj til det arbejdende folk, som dagligt er ude og har brug for tøj, som de kan stole på. 

Vores skiundertrøjer er fremstillet i merinould, som er uld af en fantastisk god kvalitet. Merinould er et naturligt uldprodukt som kommer fra det meget sigende merinofår. Merinoulden er i stor fremgang i Danmark som et populært valg af uld og vi har mange andre uldprodukter i netop merinoulden.