Knæstrømper til kvinder

Knee Highs eller knæhøje strømpebukser. Uanset hvad du kalder dem, finder du udvalget lige her

Knee-highs / knæhøje strømpebukser
Ingen produkter fundet

Knæhøje strømpebukser

Knee Highs, knæstrømper eller knæhøje strømpebukser. Uanset hvad du kalder dem, så kommer vi ikke uden om, at de er en essentiel del af enhver kvindes garderobe. Det er en type strømpebukser, som har været populære i mange år efterhånden, og vi forstår godt hvorfor. Det er nemlig en super alsidig strømpebuks, som giver et stilfuldt udtryk under dine bukser eller lange nederdel, uden at du behøver at have de helt lange strømpebukser på. De er perfekte til en dag, hvor det er lidt for koldt til at have bare ben, og så ser det bare rigtig elegant ud.

Knæstrømper i forskellige farver og mønstre

Hos Intimo ved vi, hvor vigtigt det er, at have et udvalg af knæhøje strømpebukser i sin garderobe. Derfor har vi her på siden samlet et stort udvalg af knæstrømper, som du kan gå på opdagelse i. Du finder knæstrømper i flere forskellige farver, tykkelser og mønstre.

Vi har naturligvis de helt klassiske strømpebukser i sort og beige, som passer perfekt til dig, der er ude efter det naturlige og enkle look. De lyse og beigefarvede er gode til sommer. Vælger du nogle, der er en lille smule mørkere end din egen hudfarve, kan det også være med til at skabe fornemmelse af et solbrunt look. De mørke knæstrømper er derimod ideelle til vinter, hvor de er gode at have på under en lang kjole eller nederdel. På en kold vinterdag kan de også give lidt ekstra varme under dine bukser.

Udover de neutrale farver har vi også et udvalg af fede knæhøje strømpebukser i forskellige mønstre og farver. De kan give et fantastisk lille pift til dit hverdagsoutfit og er ligeledes perfekte til fest. Tag et kig på knæstrømperne fra Hype the Detail, hvis du ønsker strømper med flotte detaljer og fine mønstre.

Knee high strømpebukser i forskellige denier

Når du skal vælge nye knæstrømper, er det en god idé at være opmærksom på, hvilken denier de har. Det er nemlig et udtryk for deres tykkelse, hvilket både har betydning for deres udseende, samt hvor varme de er. Et lavt denier-tal betyder, at materialet er tyndt og derfor ofte mere gennemsigtigt, mens et højere tal betyder, at knæstrømperne er tykkere og derfor også mindre gennemsigtige. Knæstrømperne her på siden varerier fra 15 denier, som er de tyndeste, til 60 denier, som er de tykkeste.

Som du kan se og læse, er der noget for enhver smag. Det er bare at tage et kig, og fylde kurven op med lige dem du står og mangler.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.