Langærmede t-shirts til kvinder

Langærmede t-shirts er det uformelle valg til dit look og en del af basis-garderoben.

Langærmede t-shirts til kvinder
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Langærmede t-shirts til kvinder

Er du på udkig efter en langærmet t-shirt, som kan bruges til nærmest alt? Hos Intimo har vi et bredt udvalg af langærmede t-shirts til kvinder i fine neutrale farver. Vi forhandler langærmede t-shirts fra mærket JBS of Denmark, der producerer lækre trøjer af høj kvalitet, i materialer som bambus og økologisk uld. Tag et kig her på siden og bliv inspireret til at fylde din basisgarderobe op med nye lækre langærmede t-shirts.

Langærmede t-shirts i god kvalitet

Hos Intimo går vi meget op i, at det tøj, vi forhandler, er af høj kvalitet. Vi ønsker at tilbyde vores kunder tøj, som føles godt på kroppen, og som holder i mange år. Det skal være tøj, som du har lyst til at tage på hver dag, og som du kan bruge på tværs af sæsonerne. Vores langærmede T-shirts er fra brandet JBS of Denmark og fås i kvalitetsmaterialer som økologisk uld og bambus.

Bambus er et fantastisk materiale. Det er både blødt og åndbart, hvilket gør bambusviskosen perfekt som det inderste lag på huden. Materialer af en sådan kvalitet gør også tøjet ekstra holdbart og slidstærkt. Det betyder, at din langærmede T-shirt vil holde sin fine pasform - selv efter mange ture i vaskemaskinen.

Den perfekte tilføjelse til basisgarderoben

En langærmet t-shirt er et must i enhver kvindes garderobe. Den er perfekte som det inderste lag på en kold vinterdag eller under en gennemsigtig skjorte. En langærmet t-shirt er også ideel til de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal tage på. Du kan hurtigt tage en langærmet t-shirt på og et par fede jeans, og så er du klar til at gå ud ad døren.

Kombinationsmulighederne og anvendelsesformerne er uendelige med den rette langærmede T-shirt. Du kan erhverve dig trøjer i forskellige farver, og så har du tøj, som kan kombineres og bruges til mange forskellige lejligheder. Uanset hvilken stil du foretrækker, har vi en langærmet t-shirt, som vil passe perfekt ind i din basisgarderobe.

Hold dig varm med uld som det inderste lag

Her på siden finder du også langærmede T-shirts, som er produceret i økologisk uld. Uld er et naturligt materiale, der både er åndbart og holder dig varm. Vores uldundertrøjer indeholder også en procentdel silke, som er det blødeste og lækreste materiale, der er perfekt i kombination med uld. En langærmet trøje af økologisk uld er derfor perfekt som det inderste lag under en trøje eller jakke på kolde dage. Vidste du i øvrigt at uld har et naturligt fedtlag, som har en afsæbende virkning, der formindsker dårlig lugt?

Bemærk at vi hos Intimo benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.