Skiundertrøjer til kvinder

Skiundertrøjer til kvinder er din mulighed for at træffe det rette valg om dit inderste lag på skituren. Eller selvfølgelig nogle af de mange kolde vinterdage i Danmark. En skiundertrøje stiller krav til at kunne hjælpe dig med at holde varmen, når du er afsted for at have det sjovt i kulden.

Det er sund fornuft at vælge det helt rigtige materiale til din skiundertrøje. Hos Intimo er vi ikke i tvivl - materialet der egner sig bedst som din skiundertrøje er uld. 

Skiundertrøjer i uld til kvinder er din sikkerhed for at du ikke blot kan holde varmen, men også tempereres, hvis det bliver for varmt. Ulden har nemlig nogle rigtig gode egenskaber, som hjælper dig, til både at holde varmen, men heller ikke gå omkuld af varmen.

Når du vælger uld til din skiundertrøje hos Intimo kan vælge mellem dansk og norsk topkvalitet fra hhv. JBS of Denmark - og Dovre.

Find din skiundertrøje til kvinder hos Intimo - med eller uden lynlås i halsen.

Skiundertrøjer til kvinder

Hvorfor skal jeg vælge uld?

Når du vælger den helt rigtige skiundertrøje i uld, vælger du samtidig en masse af det helt rigtige til. Du vælger nemlig uldens fantastiske egenskaber til. Ulden er nemlig lidt af en joker, når det kommer til gode naturlige egenskaber.

Lanolinen i ulden sørger for at ulden til dels bliver selvrensende, hvilket letter processen med at skulle vaske tøj, når man fx er på skiferie og har valgt skiundertrøjer i uld.

Lanolinen er i selvrensningen også med til at fjerne svedlugt: Lanolinen i ulden går nemlig i forbindelse med hudens fugt og salte - og forsæber. I en kemisk proces forsvinder svedlugten så. Det eneste det kræver af dig, er at du sørger for at lufte den - så vil den være klar til endnu en dag. 

Ulden er temperaturregulerende. Så ikke nok med at den er det sikre valg på skituren og kolde dage, men når det bliver varmere, vil ulden også sørge for at køle. Det er ideelt på en skitur, hvor man nemt kan komme til at koge under indsatsen på løjperne. 

Ulden er også enormt absorberende og hjælper med at holde dig tør. Ulden suger fugten væk fra huden og hjælper dig med ikke at blive klam og fugtig under sport og aktivitet. Ulden kan suge op til 33 % fugt at sin egenvægt, men skulle det alligevel ske at ulden bliver våd, vil den ikke miste sin varmende effekt.

Slutteligt så er ulden også dejlig blød. Merinoulden er nemlig en meget blød kvalitet, som er skøn og komfortabel at have på en hel dag. Mange bruger faktisk deres skiundertrøjer i uld - eller i det hele tage uldundertøj til at slappe af i i weekenden.

Gå på udkig i vores kæmpestore udvalg af andet uld her. Vi har også masser af uld til børnene - se her.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.