Mors Dag 2024

Hos Intimo har vi udvalgt en bred vifte af lækkert tøj til der vil være perfekt til Mors Dags-gaven.

Du kan fx. finde lækre bløde pyjamas-sæt i bambusviskose - perfekte til weekenden eller blot når hun har fri fra arbejde. Eller hvad med en dejlig badekåbe - eller natkjole? Det kan også være det er noget af hverdags-garderoben, som skal opdateres med trusser og bh-toppe. Ligemeget hvad du vælger at forkæle din egen eller børnenes mor med, så er vi sikre på hun bliver glad - for det er tanken og værdsættelsen der tæller, ikke mindst på Mors Dag.

Husk at vi har store rabatter på flere af de udvalgte Mors Dags-produkter, så du får mere for pengene hos Intimo.

Altid med 365 dages returret - og fri fragt fra 250 kr.

Mors-dag | Mor og børn
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Husk Mors Dag

Når den ene dag tager den anden er det nemt at glemme, hvor meget man holder af sin omsorgsfulde, hjælpsomme og kærlige mor. På Mors Dag får vi lov at råde lidt bod på det vi glemmer til hverdag. Nemlig at vise hvor meget vi værdsætte hende og hvor taknemmelige vi er.

Husk, hvis du kan, så mød op og overøs hende med kærlighed og gaver. Hvis ikke du kan være der, så husk at ringe og husk at sende hende en påskønnelse - om den så er stor eller lille. Det er tanken der tæller, så din mor ved, at hun netop er i dine tanker på denne dag, som er dedikeret til at stoppe op og værdsætte hendes rolle og beydning i familen.

Mors Dag i Danmark falder altid den 2. søndag i maj.

Mange laver en reminder flere uger inden - andre nogle dage før. Ligemeget hvad du gør, så husk datoen, så også din egen eller børnenes mor får den påskønnelse og opmærksomhed hun har fortjent. 

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.