Skiundertøj til piger

Med varmt skiundertøj til piger bliver børnene godt klædt på til sjov og leg udendørs. Når sneen falder og frostgraderne melder ind, er det tid til at finde det rigtige skiundertøj, så børnene kan lege frit uden at blive begrænset af kulden.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af skiundertøj til piger, så du kan klæde dem godt på til det kølige vejr hos Intimo. 

Skiundertøj til piger
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Skiundertøj i uld til piger 

Skal I afsted på skitur, er det altafgørende at kunne holde varmen. Fryser man på skituren, så forsvinder hyggen og alt det sjove nemlig hurtigt. Det er især tilfældet hos børn, som hurtigt kan miste modet på pisterne, hvis kulden slår ind. Derfor er det vigtigt at udstyre sig med varmt skiundertøj - både til pigerne og drengene, så glæden bevares og skiferien bliver en uforglemmelig oplevelse.

Vores skiundertøj er lavet i en blød og kraftig uldkvalitet, som sikrer, at dit barn kan holde varmen i en kold tid. Fibrene i ulden giver tøjet en række egenskaber, som er guld værd, når vintersæsonen rammer. Tøjet har en varmeisolerende effekt, som gør det muligt at holde på varmen om vinteren. Derudover er skiundertøjet temperaturregulerende, så det er kølende i sommertiden. Et af uldens mange kvaliteter er også, at det er svedabsorberende, hvilket sikrer, at materialet ikke kommer til at lugte. 

Når du vasker dit skiundertøj i uld skal du være opmærksom på at vælge et uldprogram og altid bruge uldvaskemiddel, så du bevarer egenskaberne ved ulden. 

Skiundertøj af høj kvalitet

Når der leges i sneen, kan det godt gå vildt for sig. Her er det vigtigt med materialer af høj kvalitet, så børnene kan udfolde sig og lege i tøj, der holder til det. Med skiundertøj fra Intimo kan du være sikker på at få tøj af høj kvalitet, som er slidstærkt og kan klare mosten fra den vilde leg. 

Har du brug for vejledning eller spørgsmål til vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os. 

På tlf. 30 13 20 60 eller mail: kundeservice@intimo.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.