Sweatshorts til mænd

På lune dage er det rart at kunne hoppe i et par behagelige sweatshorts, der giver luft til benene - uden du skal gå på kompromis med stil og komfort.

Shorts har mange muligheder, så hvad enten om du er på jagt efter et par shorts til sommeren, eller på udkig efter et par nye shorts til træningen, så har vi udvalget.

 

Sweatshorts til mænd
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Hvorfor shorts i bambus? 

Der er så mange forskellige typer af shorts på markedet, at det kan være svært at finde ud af, hvilket par der passer til dig. Men hvis du leder efter et par shorts, der er stilfulde, komfortable og fremstillet af bæredygtige materiale, er bambusshorts et godt valg. 

Bambusfibre giver dig en føles af åndbarhed, og har fugt- og varmeregulerende egenskaber, som også mindsker dårlig lugt fra sved. Derudover er stoffet utrolig blødt og behageligt mod huden. 

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.