Fleece jakker til mænd

Fleece jakker til herrer er først og fremmest praktisk, men hos Intimo er de virkelig også fede. Giv dit outdoor-look et hak opad med vores fede fleece jakker, trøjer og veste til herrer. Vi har fleecetøj til mænd i virkelig god kvalitet og derfor forhandler vi kvalitetsbrands som svenske Resteröds og norske Dovre. Fleece er et godt ekstra lag til overgangsperioder, til tidlige morgenener og aftener, men også som et flot yderlag.

Fleecejakker og veste fra Dovre er virkelig lækre og fede styles, som giver den selvbevidste type et ekstra boost på stil og samtidig tilbagelænet-heden. Du kan både vælge jakke/trøje med lynlås - eller vest med lynlås. De har begge ekstra finish i form af patch over skulder og den ene side af brystkassen.

Resteröds' fleecejakker og veste er på samme måde med lynlås. Nogle med lommer og patch/brand. Både i lang og kort udgave. Fra danske ProActive har vi også lækre Teddy fleece jakker i 100 % polyester og dejlig blød kvalitet.

Find din næste fleece jakke i sort, grøn, armygrøn, navy, marine og beige hos Intimo.

Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Fleecetrøje herre

Fleecetrøjer til herrer har de samme egenskaber som fleecejakkerne. I langt de fleste tilfælde er det blot et spørgsmål om hvad man er vant til at kalde dem, som bestemmer om det kommer til at være henholdsvis en trøje eller en jakke. Fleecetrøjer - såvel som jakker, kan bruges som både yderste, og næstyderste lag. Fleecetrøjen kan gøre det ud for både et ekstra varmende lag indenunder, som giver god varme til kernen af kroppen. Men det kan også være det yderste lag, som både skærmer for vind og eventuel kulde. 

Fleecetrøjen er kendt og elsket af outdoor-folket, som har en ivrig og aktiv udendørs livsstil, hvor fritid og weekender bruges i haven eller naturen. Men på trods af at udseendet på vores fleecetrøjer er stilet og 'moderne' er fleecetrøjer som beklædningsgenstand kendt i adskillige år af havefolk og vandrere, som netop benytter trøjerne som ekstra lag. Det er først i de senere år, at fleecetrøjen har vundet terræn i forbindelse med trends i tøj til især mænd og er blevet mere anerkendt som 'hipt'.

Teddy fleece herre

Hos Intimo har vi lækre teddy fleece til herre. Vores fleecejakker og veste fra Dovre er et meget populært ekstra lag til den stilede mand. Teddy fleecen gør sig godt bemærket ved at være en superblød fleece, som er let polstret. Blandingen i fleecen er mellem polyester og uld, hvor polyesteren udgør 82 % og ulden de resterende 18 %. Teddy fleecen har både lommer på maven og brystkassen og er derfor virkelig praktisk. Både Teddy fleece jakker- og veste fås i navy, beige og grøn.

Vores Teddy fleece jakker fra ProActive er et mere prisbevidst, men stadig kvalitetsbevidst alternativ til Dovre. Her er materialet 100 % polyester og fås i grøn og sort. Jakkerne er fremstillet i det blødeste fleece og er en god overgangsjakke som yderste lag. Dog kan den også bruges som midlayer i koldere perioder.

Hvorfor er fleece godt?

Fleecen har mange gode egenskaber at byde på, som er med til at gøre den til det rette valg for dig.

Praktisk: Fleecen er praktisk fordi den passer godt til udeliv og et aktivt liv. Den vejer meget lidt og er nem at have med. Den kan bruges både som midlayer og som yderste lag (som trøje og jakke). Den har både et casual og stilet look, hvilket også er yderst praktisk set fra et udseendemæssigt perspektivt.

Blød: Fleecen er et blødt materiale, som dermed både er behagelig af have på og at røre ved.

Isolerende: Fleecen isolerer kropsvarmen og sørger for at du ikke bliver kold, men er samtidig svedtransporterende. Det gør fleecen et yderst taknemmeligt materiale, som fungerer praktisk ift. overgangsperioder, hvor det er svært helt at holde varmen og samtidig ikke komme til at koge over.

Vindtæt: Nogle fleecejakker er både vindtætte og også delvist vandafvisende. Dermed et ekstra lag til isoleringen, som i nogle tilfælde gør, at man kan bruge den som mere end 'blot' et varmt yderste lag.

Hurtigttørrende: Udover at fleecen kan vaskes på almindelige vaskeprogrammer, så er den efterfølgende også hurtigttørrende. Det passer godt sammen med vores generelle anbefalinger om at hængetørrer dit tøj (af hensyn til både miljøet og holdbarheden af dit tøj). 

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.