Langærmede t-shirts til mænd

Står du og mangler en perfekt langærmet t-shirt i din basisgarderobe? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Intimo har vi et stort udvalg af langærmede t-shirts til herre. Vi forhandler trøjer fra mange forskellige brands, der alle kommer i fantastiske kvaliteter og fine neutrale farver. Gå endelig på opdagelse her i vores sortiment. Vi håber, at du finder lige præcis den langærmede t-shirt, du søger.

Er du kun på udkig efter langærmede t-shirts med knaplukning i halsen?

Se alle vores Grandad t-shirts

Langærmede t-shirts til mænd
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Stort udvalg af langærmede t-shirts til herre

Hos Intimo har vi et stort udvalg af langærmede t-shirts til herre fra mange forskellige mærker. I vores sortiment finder du blandt andet anerkendte brands som JBS of Denmark, Resteröds og Dovre. Farverne varierer også, og foruden hvid og sort finder du trøjer i smukke farver som grøn og blå samt grålige nuancer. Vores langærmede t-shirts er med rund hals, hvoraf nogle er med knaplukning - også kendt som bedstefartrøje.

Et musthave i enhver mands garderobe

Et udvalg af langærmede t-shirt er en uundværlig beklædningsdel i enhver mands garderobe. Du går aldrig galt i byen med en pæn langærmet t-shirt i en neutral farve, der udstråler god kvalitet og stil. Uanset om du mangler en trøje, der er god til arbejde, en tur i fitnesscenteret eller til at slappe af i derhjemme, så er du dækket godt ind med en langærmet trøje fra Intimo.

Langærmede t-shirts i kvalitetsmaterialer

Noget af det, vi går mest op i, når vi udvælger tøj til vores hjemmeside, er, at vores tøj skal være af rigtig god kvalitet. Det skal føles lækkert på kroppen og holde pasformen hele dagen. Flere af vores langærmede T-shirts er produceret i 100 procent økologisk bomuld, som er et blødt og lækkert materiale at lave tøj i.

Et andet materiale, som vi er stolte af at have repræsenteret i vores udvalg, er bambus. Som materiale til tøj er bambus et fantastisk materiale, der har mange fordele. Foruden at være åndbart, har det nemlig også antibakterielle egenskaber. Det gør langærmede T-shirts i bambus til det perfekte valg, som det inderste lag på huden.

Vi forhandler også et udvalg af kvalitetstrøjer i merinould, der er en af de fineste former for uld, der findes. Merinould føles utrolig blødt på huden, og du kan sagtens vælge en langærmet uldundertrøje i merinould, da det ikke kradser. Derudover er det åndbart og har temperaturregulerede egenskaber.

Vi håber, at du er blevet klogere på hvilket materiale, der passer bedst til dig, og at du har lyst til at tilføje nogle af vores lækre langærmede t-shirts til din garderobe.