Boxershorts

Er du til løse - eller tætsiddende boxershorts? Intimo har et bredt sortiment af begge former for boxershorts i mange forskellige farver og mønstre. De løse kendes du måske også som american boxer. De produceres oftest i 100% bomuld, er behagelige og bløde og findes i størrelse S til og med 3XL. Du kan også vælge nogle af de seneste favoritter i bambus, som er endnu blødere at have på.

Hvis du leder efter de "tætsiddende" underbukser (vi kalder tights), kan du finde dem under kategorien "Tights til mænd". 

Løse boksershorts til mænd - Intimo
Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Løse boxershorts til mænd

Boxershorts er en moderne klassiker, og det skyldes ikke mindst, at boxershorts forener et flot og maskulint look, med en komfortabel pasform, der kommer af det løse snit. Selvom tights og trunks er kommet på mode, så har boxershorts stadig en vigtig plads i mange mænds hjerter. Hvis du er en af de mænd, der sætter pris på plads og løse ben i dine underbukser, så har du nok allerede boxershorts liggende klar i kommoden. Er det tid til at få udskiftet de gamle underbukser, og få købt et par nye, flotte herreboxershorts?

Hvilke boxershorts skal du vælge?

Boxershorts til mænd har overordnet set det samme snit og den samme pasform, men der er alligevel visse forskelle mellem forskellige mærker. Du finder blandt andet boxershorts i forskellige tekstiler. De fleste boxershorts er fremstillet i bomuld, men nu kan du også købe modeller i bambusfiber, som er blevet et meget populært materiale indenfor tights og trunks. Bambusfiber har en blød, slidstærk og let kvalitet, så det er værd at prøve af, hvis du gerne vil prøve det sidste nye indenfor boxershorts til mænd.

Hvornår er boxershorts det bedste valg?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal købe tights, briefs eller boxershorts, så handler det fremfor alt om hvilken fornemmelse i pasformen, du godt kan lide, og hvilket look, som du synes bedst om. Boxershorts har en maskulin stil, der gør sig godt selv uden anden beklædning, og det er en type herreunderbukser, der kombinerer en afslappet pasform, med en selvsikker fremtoning.

Hvis du synes tights og briefs er for tætsiddende i både fornemmelse og look, så er der ingen tvivl om, at et par gode, løse boxershorts er ideelle til dig.

Kvalitet og mærkevarer i boxershorts til mænd

Her hos Intimo.dk er vi eksperter i alt, der vedrører undertøj, og derfor har vi også sørget for at have et godt udvalg af boxershorts fra forskellige mærkevarer på lager. Du kan regne med den høje kvalitet, når dine nye par boxershorts kommer fra et mærke som JBS eller Resteröds. Det betyder, at du får et par velsiddende underbukser, der holder længe, og som ikke falmer eller ændrer formen.

Køb boxershorts til mænd online

Hvis det er boxershorts, du gerne vil shoppe, så tag et kig på vores forskellige modeller her på siden, og find dine favoritter. Det tager kun et øjeblik at lægge i kurven og bestille i vores webshop. Hvis du gerne vil finde undertøj til din partner, eller hvis du også mangler undertrøjer eller en ny pyjamas, så kan du finde det, samt meget mere, i vores store udvalg. Glæd dig til at få et par lækre, løse boxershorts leveret inden længe.