Trunks til mænd

Er det tid til at få shoppet nye trunks? Trunks er underbukser til mænd, der sidder tæt på benene, og er lidt kortere end tights. De giver derfor et andet look, som især er velegnet til dig, der har muskuløse ben, som du gerne vil fremhæve.
Tjek vores trunks til mænd! Disse trunks er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er perfekte til alle, der leder efter en afslappet og behagelig pasform.

Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Skal dine underbukser være trunks?

Hvis du er lidt i tvivl, om dine næste par underbukser skal være trunks, tights, briefs eller boxershorts, så er det ikke så mærkeligt. Der er mange muligheder, når det gælder underbukser til mænd, der har en vis længde på benene. Briefs eller herretrusser er naturligvis også en mulighed, især hvis det er den korte længde ved trunks, som du er særligt glad for.

Vi kommer ikke ind på alle variationerne her, men i stedet stiller vi bare skarpt på dette spørgsmål:

Hvilke mænd er trunks bedst til?

Trunks er en type tights, der har korte og tætsiddende ben, og det er derfor et par underbukser, som fremhæver dine lår, men som også kan krybe op, hvis du dyrker sport. Trunks er altså i manges øjne ikke de bedste underbukser til træning, løb og anden sport, men trunks er flotte underbukser til mænd, der har trænede ben, og som gerne vil fremhæve dem for kæresten eller daten.

Hvilket materiale og mærke til dine trunks?

Hvis du har besluttet dig for at finde dig et par nye trunks, så kommer spørgsmålene om, hvilket mærke og hvilket materiale du skal vælge. I vores udvalg finder du både trunks i mikrofiber og trunks i bambus og naturligvis flere forskellige kvalitetsmærker såsom CR7 og Resteröds. Mikrofiber og bambusfiber er begge lette og strækbare materialer, når de bruges til et par trunks til mænd. Hvis du endnu ikke har prøvet trunks i bambus, så kan de klar anbefales.

Køb trunks til mænd online

Her på Intimo.dk kan du finde et stort udvalg af trunks og andre underbukser til mænd, og vores webshop er hurtig og let at handle i. Se nærmere på de forskellige trunks, som vi har i sortimentet, og find det par, som du ikke kan stå for. Hvis du gerne vil kombinere dine nye trunks med en flot undertrøje, så kan du finde vores udvalg af undertrøjer lige her.