Skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd er oprindeligt arbejdstøj til stærke skovhuggere. I dag er de hvermandseje, og man finder dem i mange mænds klædeskabe. Skovmandsskjorterne er let-genkendelige på at være trendy ternede flannelskjorter. Flannel-kvaliteten giver både varmeisolering, men også en skøn komfort. Skovmandsskjorterne er lavet til at arbejde i - og derfor oftest en regular pasform, som man kan bevæge sig i. 

Skovmandsskjorter er oprindeligt skjorter i tern - og i lidt mørkere farver. I dag nok lidt mere løst i farvevalg. De går altid godt sammen med jeans og gerne udenpå en t-shirt, men kan også kombineres med lidt "pænere" bukser. Hos Intimo har vi skovmandsskjorter fra ProActive og Resteröds.

Ingen produkter fundet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhed
{{ product.stock > 25 ? "Udgår +25" : 'Udgår - kun ' + product.stock }} tilbage Kampagnerabat {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK
{{ getPrice(product.real_price) }} DKK

Skovmandsskjorter til arbejde og fritid

Skovmandsskjorter til både arbejde og fritid finder du her hos Intimo. Vi har både skovmandsskjorter fra et klassisk arbejdstøj-brand, ProActive - og et mere modefikseret brand - nemlig svenske Resteröds.

ProActive er primært arbejdstøj, som af mange også bruges til fritid - og skovmandsskjorterne herfra er tæntk til udendørs arbejdstøj - og de fås også med ekstra for i størrelser M - til 4XL. Skovmandsskjorterne fra ProActive går godt til både et aktivt udendørs arbejdsliv, men også et aktivt fritidsliv. I fritiden er en flannelskjorte et godt valg til de lidt køligere tidligste og seneste timer. Det giver sig selv, at de er ideelle til en tur i skoven, men hjemme i haven kan også gøre det.

Resteröds skovmandsskjorter er også flannelskjorter i regular pasform - i størrelserne fra S til 2XL. De er lækre og smarte. Kvaliteten er helt i top og stilen er casual. Skjorterne kan bruges til både arbejde, til fest og til afslapning i fritiden.

Find din flannelskjorter her og husk, at du har gratis fragt fra 250 kr. - og altid 365 dages returret. Du kan også kombinere din skovmandsskjorte med en fleecejakke eller vest.

Hvad sætter jeg sammen med min skovmandsskjorte?

Noget af det bedste ved skovmandsskjorter er dens alsidighed. Den passer nemlig virkelig godt til både arbejde, fritid og fest.

På arbejdet er det ikke begrænset til "blot" at være det skovarbejdere som benytter sig af de ternede skovmandsskjorter. I dag er det tværtimod mere reglen end undtagelsen at se skovmandsskjorter på både udendørs arbejdspladser, men også indendørs i fx kontorlandskaber. Her sættes flannelskjorten sammen med jeans, chinos, twill og også cargobukser

I fritiden er det både som hverdagstøj og som casual weekendtøj, at skovmandsskjorten anvendes. Den matcher godt med enkelte farver, da den selv benytter flere farvesammensætninger. Du kan nemt benytte dit skovmandsskjorte til havearbejde, vandreture og når du slapper af på sofaen.

Til festen er skovmandsskjorten oftest et godt valg, fordi den kan give et mere afdæmpet og samtidig gennemført look med sine tern og afslappede look. Ikke mange er så modige at parre skovmandsskjorten med slips - eller butterfly men det kan man sagtens.

Forfatter til artiklen:

Oversigt over Anders Lunds Bidrag til Tekstilindustrien

Siden 2008 har forfatteren beskæftiget sig med tekstilindustrien. Det primære fokus har fra 2017 været på undertøj og strømper, og områderne omkring miljø-certificeringer, produktionskæder og materialekompositioner.